Boller i Karry af medister næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peberkorn, sorte
   
  Sovs:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kogevand fra kødbollerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Mangochutney, stærk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
400 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
Energi:
KJ total 14019 (3337 kcal)
KJ pr. Pers. 3504 (834 kcal)
Vægt ialt 2714 gram
Vægt pr. Pers. 678 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 516 KJ (122 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)