Daim roulade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Roulade 1 Roulade
Ingredienser:
  Rouladebund:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
2 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
  Pynt:
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Krymmel
   
Energi:
KJ total 11289 (2688 kcal)
KJ pr. Roulade 11289 (2688 kcal)
Vægt ialt 731 gram
Vægt pr. Roulade 731 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1544 KJ (367 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 20.0 gram
Kulhydrat 41.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)