Anne Larsens Æbleboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Cheasy A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
300 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 10847 (2582 kcal)
KJ pr. stk. 451 (107 kcal)
Vægt ialt 1486 gram
Vægt pr. stk. 61 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 730 KJ (173 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 36.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)