Koldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
15 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4604 (1096 kcal)
KJ pr. Pers. 1151 (274 kcal)
Vægt ialt 1704 gram
Vægt pr. Pers. 426 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 270 KJ (64 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)