Fedtfattig boller i karry 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
450 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
50 gram Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
4 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Karry
   
Energi:
KJ total 4164 (991 kcal)
KJ pr. Pers. 1041 (247 kcal)
Vægt ialt 1234 gram
Vægt pr. Pers. 308 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)