Amerikanske pandekager med blåbær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Bagning:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
300 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Energi:
KJ total 9770 (2326 kcal)
KJ pr. Pers. 2442 (581 kcal)
Vægt ialt 1128 gram
Vægt pr. Pers. 282 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 865 KJ (206 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 26.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)