Barbecuelaks med lun kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Marinade:
1.5 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika
1 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Worcestershire sauce
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Lun kartoffelsalat:
1000 gram Små kartofler pillet vægt
200 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
200 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Timian, tørret
   
  Dressing:
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12951 (3083 kcal)
KJ pr. Pers. 3237 (770 kcal)
Vægt ialt 2534 gram
Vægt pr. Pers. 633 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 510 KJ (121 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)