Risotto al salto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Risotto (grundopskrift):
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Yderligere:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Oregano, tørret
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 11024 (2624 kcal)
KJ pr. Pers. 2756 (656 kcal)
Vægt ialt 1662 gram
Vægt pr. Pers. 415 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 663 KJ (157 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 15.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)