Pistaciesnitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Pistacienødder, usaltede
evt. Grøn frugtfarve
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
   
Energi:
KJ total 10376 (2470 kcal)
KJ pr. Pers. 864 (205 kcal)
Vægt ialt 822 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1261 KJ (300 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)