Mors fiskefrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
125 gram Spæk Røget
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
300 gram Kogte kolde kartofler
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9073 (2160 kcal)
KJ pr. Pers. 2268 (540 kcal)
Vægt ialt 1455 gram
Vægt pr. Pers. 363 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)