Porretærte med skinke og bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
600 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
150 gram Bacon i tern
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Æggestand:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Muskat
   
Energi:
KJ total 13196 (3142 kcal)
KJ pr. Pers. 4398 (1047 kcal)
Vægt ialt 1660 gram
Vægt pr. Pers. 553 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 794 KJ (189 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)