Fransk Kartoffelsalat (kold) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Dressing:
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Estragon, frisk
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4503 (1072 kcal)
KJ pr. Pers. 1125 (268 kcal)
Vægt ialt 1004 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 448 KJ (106 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)