Chokoladelagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
3 Choko lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
30 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
  Pynt:
25 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
25 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13593 (3236 kcal)
KJ pr. Pers. 1699 (404 kcal)
Vægt ialt 889 gram
Vægt pr. Pers. 111 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1529 KJ (364 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 25.7 gram
Kulhydrat 30.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)