Fedtfattig Moussaka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
2 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
   
  Sauce:
5 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6886 (1639 kcal)
KJ pr. Pers. 1721 (409 kcal)
Vægt ialt 3238 gram
Vægt pr. Pers. 809 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 212 KJ (50 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)