Bønnegryde med ris næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Brune bønner. tørrede
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2.5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Kommen, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6718 (1599 kcal)
KJ pr. Pers. 1679 (399 kcal)
Vægt ialt 1857 gram
Vægt pr. Pers. 464 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 14.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)