Hindbærkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
200 gram Hindbær, frost
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Dej:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Til formen
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Energi:
KJ total 8801 (2095 kcal)
KJ pr. Pers. 1100 (261 kcal)
Vægt ialt 764 gram
Vægt pr. Pers. 95 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1151 KJ (274 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)