Blomkålsgryde med pølser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
8 Peberkorn, sorte
   
200 gram Kyllingepølser En kyllingepølse vejer ca. 45 gram
300 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
8 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5280 (1257 kcal)
KJ pr. Pers. 1320 (314 kcal)
Vægt ialt 2600 gram
Vægt pr. Pers. 650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 203 KJ (48 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)