Risengrød til nyresyge næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 5652 (1345 kcal)
KJ pr. Pers. 1413 (336 kcal)
Vægt ialt 1375 gram
Vægt pr. Pers. 343 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)