Kalveyderlår i tern i mild karrysauce med broccoli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Kalveyderlår
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Karry
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
  Krydrede ris med rosiner:
240 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 stk. Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
0.5 Stjerneanis, hele
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
   
Energi:
KJ total 11446 (2725 kcal)
KJ pr. Pers. 2861 (681 kcal)
Vægt ialt 2006 gram
Vægt pr. Pers. 501 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 570 KJ (135 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)