Skidneæg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5828 (1387 kcal)
KJ pr. Pers. 2914 (693 kcal)
Vægt ialt 1032 gram
Vægt pr. Pers. 516 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 564 KJ (134 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)