Jødekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 100 stk.
Ingredienser:
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
160 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Til pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 16680 (3971 kcal)
KJ pr. stk. 166 (39 kcal)
Vægt ialt 927 gram
Vægt pr. stk. 9 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1798 KJ (428 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 24.1 gram
Kulhydrat 48.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)