Kåldolmer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 4-7%
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Paprika
   
0.5 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2.5 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

evt. Kulør
   
Energi:
KJ total 5650 (1345 kcal)
KJ pr. Pers. 1412 (336 kcal)
Vægt ialt 2131 gram
Vægt pr. Pers. 532 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 265 KJ (63 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)