Mørbrad i fad 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
   
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
10 Perleløg, frost
   
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
6 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 11648 (2773 kcal)
KJ pr. Pers. 2912 (693 kcal)
Vægt ialt 2060 gram
Vægt pr. Pers. 515 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)