Kartoffelæggekage i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Bacon i tern
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
600 gram Kogte kolde kartofler
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
10 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 15404 (3667 kcal)
KJ pr. Pers. 3851 (916 kcal)
Vægt ialt 2250 gram
Vægt pr. Pers. 562 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 684 KJ (163 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)