|
2000 |
gram |
Svinebryst. kogestykke med svær. rå2000 gram Svinebryst. kogestykke med svær. rå
|
750 |
gram |
Medisterpølse, rå 17 % fedt750 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
|
30 |
dl. |
Vand30 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Salt1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
tsk. |
Det 3 krydderi1 tsk. Det 3 krydderi
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
5 |
|
Peberkorn, sorte5 Peberkorn, sorte
|
1 |
|
Nelliker, hele1 Nelliker, hele
|
|
|
|
1000 |
gram |
Hvidkål1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
|
300 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
300 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
300 |
gram |
Porre, renset vægt300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 31376 (7470 kcal)
KJ pr. Pers. 3922 (933 kcal)
Vægt ialt 7812 gram
Vægt pr. Pers. 976 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 401 KJ (95 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 2.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|