Hvidkålssuppe (gammeldags) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Svinebryst. kogestykke med svær. rå
750 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
30 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Det 3 krydderi
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 Peberkorn, sorte
1 Nelliker, hele
   
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 31376 (7470 kcal)
KJ pr. Pers. 3922 (933 kcal)
Vægt ialt 7812 gram
Vægt pr. Pers. 976 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 401 KJ (95 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)