Finskbrød 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 100 stk.
Ingredienser:
  Dej:
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 16238 (3866 kcal)
KJ pr. stk. 162 (38 kcal)
Vægt ialt 847 gram
Vægt pr. stk. 8 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1917 KJ (456 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 26.7 gram
Kulhydrat 49.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)