Pandekager med kødfyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pandekagedej 12 15 stk.
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fedtstof til bagning:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kødfyld:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
375 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.75 tsk. Paprika
4 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Til gratinering:
6 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 20087 (4782 kcal)
KJ pr. Pers. 5021 (1195 kcal)
Vægt ialt 3008 gram
Vægt pr. Pers. 752 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 667 KJ (158 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)