Farserede porrer i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Karry
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 9005 (2144 kcal)
KJ pr. Pers. 2251 (536 kcal)
Vægt ialt 2120 gram
Vægt pr. Pers. 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)