Stegte ris med rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
100 gram Sukkerærter
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 tsk. Karry, stærk
1 tsk. Koriander, stødt
   
300 gram Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

1 dl. (80 gram) ukogte ris giver ca 160 gram kogte
300 gram Tigerrejer uden skal, rå
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 7012 (1669 kcal)
KJ pr. Pers. 2337 (556 kcal)
Vægt ialt 1719 gram
Vægt pr. Pers. 573 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (97 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)