|
400 |
gram |
Løg, pillet vægt400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
375 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 10% fedt375 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
|
10 |
gram |
Margarine10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
tsk. |
Karry1 tsk. Karry
|
600 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
7.5 |
dl. |
Vand7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1.5 |
tsk. |
Salt1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.25 |
tsk. |
Peber0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
300 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
300 |
gram |
Hvidkål300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
|
100 |
gram |
Spaghetti, tørret100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
|
|
|
KJ total 8164 (1943 kcal)
KJ pr. Pers. 2041 (485 kcal)
Vægt ialt 2844 gram
Vægt pr. Pers. 711 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 286 KJ (68 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 9.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|