Amagergryde 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
375 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 8164 (1943 kcal)
KJ pr. Pers. 2041 (485 kcal)
Vægt ialt 2844 gram
Vægt pr. Pers. 711 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 286 KJ (68 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)