Græsk porretærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Feta. 40+
1.5 dl. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 12673 (3017 kcal)
KJ pr. Pers. 3168 (754 kcal)
Vægt ialt 1900 gram
Vægt pr. Pers. 475 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 667 KJ (158 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)