Lyonsnitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Mørdej:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Marengsmasse:
300 gram Ren rå marcipan
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 stk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
400 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
evt. Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 33511 (7979 kcal)
KJ pr. Portion 33511 (7979 kcal)
Vægt ialt 2108 gram
Vægt pr. Portion 2108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1589 KJ (378 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 14.7 gram
Kulhydrat 57.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)