Langtidshævet sødmælksfranskbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
  Dej:
20 gram Gær, frisk
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Blå Birkes
   
Energi:
KJ total 14537 (3461 kcal)
KJ pr. Brød 7268 (1730 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Brød 760 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 956 KJ (227 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 42.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)