Marcipan horn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Fyld:
75 gram Ren rå marcipan
   
  Pynt:
25 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 9775 (2327 kcal)
KJ pr. stk. 610 (145 kcal)
Vægt ialt 659 gram
Vægt pr. stk. 41 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1483 KJ (353 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 37.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)