Frokosttærte med hakket oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bund
3.25 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  kødfyld
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 lille Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Merian, tørret
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Æggemasse
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Topings
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12658 (3013 kcal)
KJ pr. Pers. 3164 (753 kcal)
Vægt ialt 1535 gram
Vægt pr. Pers. 383 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 824 KJ (196 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)