Farsbrød med bacon og frugt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Kartofler:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Bacon og frugt:
75 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
650 gram Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
250 gram Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 12528 (2982 kcal)
KJ pr. Pers. 3132 (745 kcal)
Vægt ialt 2571 gram
Vægt pr. Pers. 642 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 17.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)