Ovnæggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
12 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
  Pynt:
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
   
Energi:
KJ total 10209 (2430 kcal)
KJ pr. Pers. 2552 (607 kcal)
Vægt ialt 2126 gram
Vægt pr. Pers. 531 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)