Porresuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
2.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Energi:
KJ total 2833 (674 kcal)
KJ pr. Pers. 708 (168 kcal)
Vægt ialt 1870 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 151 KJ (36 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)