Dijon lammekølle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
250 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Små løg pillet vægt
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Oregano, tørret
   
1750 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3221 (767 kcal)
KJ pr. Pers. 805 (191 kcal)
Vægt ialt 3015 gram
Vægt pr. Pers. 753 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 106 KJ (25 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)