Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammegyros med løse ris næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
   
  Marinade:
1 spsk. Barbecue krydderi
1 tsk. Muskat, friskrevet
2 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Perleløg, dybfrost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 6738 (1604 kcal)
KJ pr. Pers. 1684 (401 kcal)
Vægt ialt 1078 gram
Vægt pr. Pers. 269 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 625 KJ (148 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)