Citron bulgur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
320 gram Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
0.5 Rød chilipeber
0.5 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
1 stilk Citrongræs
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 5079 (1209 kcal)
KJ pr. Pers. 2539 (604 kcal)
Vægt ialt 1295 gram
Vægt pr. Pers. 647 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 392 KJ (93 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 20.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)