Spaghetti Bolognese - Bolognese sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
50 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Energi:
KJ total 7446 (1772 kcal)
KJ pr. Pers. 1861 (443 kcal)
Vægt ialt 2258 gram
Vægt pr. Pers. 564 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 329 KJ (78 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)