|
2 |
|
Andebryst a ca. 300 g2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
|
4 |
|
Gulerødder, skrællet vægt4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
4 |
stilke |
Bladselleri4 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
|
70 |
gram |
Tomatpure, koncentreret70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
2 |
dl. |
Hvidvin, tør2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
3 |
dl. |
Hønsebouillon3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Rosmarin, frisk Rosmarin, frisk
|
|
evt. |
Hvidløg evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
|
|
Godt brød
|
500 |
gram |
Båndpasta, frisk grøn500 gram Båndpasta, frisk grøn
|
|
|
|
KJ total 6110 (1454 kcal)
KJ pr. Pers. 1527 (363 kcal)
Vægt ialt 2220 gram
Vægt pr. Pers. 555 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|