Ande-ragout næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Rosmarin, frisk
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Tilbehør:
  Godt brød
500 gram Båndpasta, frisk grøn
   
Energi:
KJ total 6110 (1454 kcal)
KJ pr. Pers. 1527 (363 kcal)
Vægt ialt 2220 gram
Vægt pr. Pers. 555 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)