Charlotte Russe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 8 Pers
Ingredienser:
  Rouladen:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
2.5 dl. Jordbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fromage:
7 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
4.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
3 spsk. Jordbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14800 (3523 kcal)
KJ pr. Pers 1850 (440 kcal)
Vægt ialt 1539 gram
Vægt pr. Pers 192 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 961 KJ (228 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 25.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)