Karamelmousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Karamelsauce:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12365 (2944 kcal)
KJ pr. Pers. 3091 (736 kcal)
Vægt ialt 908 gram
Vægt pr. Pers. 227 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1361 KJ (324 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 22.4 gram
Kulhydrat 28.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)