De bedste boller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 20 Stk.
Ingredienser:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
700 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 17185 (4091 kcal)
KJ pr. Stk. 859 (204 kcal)
Vægt ialt 1330 gram
Vægt pr. Stk. 66 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1292 KJ (307 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 44.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)