Lakseroulade 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
250 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
100 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
75 gram Flødeost. 70+ 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Blandet salat
30 gram Stenbiderrogn rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
30 gram Stenbiderrogn sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
8 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
200 gram Kogte hvide aparges
   
  Dressing
1.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8375 (1994 kcal)
KJ pr. Pers. 1046 (249 kcal)
Vægt ialt 1185 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 706 KJ (168 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)