Rosenkålsuppe med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
8 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 bakke Karse. frisk
   
Energi:
KJ total 3306 (787 kcal)
KJ pr. Pers. 1653 (393 kcal)
Vægt ialt 1539 gram
Vægt pr. Pers. 769 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 214 KJ (51 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)