Indisk gryderet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalkuntern
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 cm. Ingefær, frisk
3 tsk. Spidskommen, stødt
2 spsk. Karry, stærk
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5936 (1413 kcal)
KJ pr. Pers. 1484 (353 kcal)
Vægt ialt 2152 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)