Grønlangkål 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Grønkål, hakket, frost
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
Energi:
KJ total 6515 (1551 kcal)
KJ pr. Pers. 814 (193 kcal)
Vægt ialt 1768 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)